Common questions

Wat is je 65ste verjaardag?

Wat is je 65ste verjaardag?

Felicitatie 65 jaar. Je 65ste verjaardag. Best wel bijzonder, toch? Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog! Geniet van alle aandacht, het is je zó gegund. Vandaag ben jíj nu eindelijk eens écht het middelpunt! (Maria Riksten-Brouwer)

Waarom gedichtjes verjaardag?

Gedichtjes Verjaardag. Je bent super-geweldig-leuk! Van jou word ik zo blij. Daarom wens ik jou een verjaardag. Die net zo geweldig is als jij! Zeer snel gaan de jaren voorbij. Zo gaat het leven voor jou en mij. Zet de zorgen vandaag even opzij. Want jouw verjaardag maakt ons blij.

Wat zijn de verjaardagswensen voor de jarige?

Verjaardagswensen voor de jarige. Hoera, er is iemand jarig! 50 oude sokken. 49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn. je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw. Jaartje ouder. Alweer een jaartje ouder, wat gaat dat toch weer snel.

Hoe wens ik jou een fijne verjaardag?

Jouw verjaardag! Maar een keer in ‘t jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Ik wens je een fijne verjaardag Met bloemen en geschenken Zodat je later met plezier Hieraan terug kunt denken. Ik wens je een goede gezondheid Ook veel geluk en liefs Ik wens je liefde voor altijd En nog veel meer positiefs. Vijftig is een mooi rond getal

Waarom bent je helemaal geen 65 jaar geworden?

Je bent helemaal geen 65 jaar geworden Je bent gewóón achttien met 47 jaar extra ervaring Gefeliciteerd met je verjaardag! Een fijne 65e verjaardag!

Wat is een Kado voor een 65 jarige?

Met een prijs van € 9,99, een uiterst betaalbaar en bovendien erg origineel kado voor een 65 jarige. Een origineel en persoonlijk kado voor een 65 jaar man of vrouw, is de bedrukte mok met foto. Kies een leuke mok, en bedruk jouw favoriete foto van de 65 jarige job erop.