Blog

Hoe betaal je met je telefoon Rabobank?

Hoe betaal je met je telefoon Rabobank?

Download de Rabo Wallet App voor Android in de Google Playstore. Houd de Rabo Scanner bij de hand. Doorloop de stappen om de Rabo Wallet App te registreren en mobiel betalen aan te vragen.

Hoeveel kan ik betalen met Rabo Wallet?

Wanneer je de Rabo Wallet op een Android hebt geïnstalleerd, heb je voor betalingen tot en met € 25 in de Rabo Wallet geen pincode (mPIN) nodig.

Kun je met je telefoon betalen?

Je betaalt met Google Pay door je telefoon dicht bij de betaalautomaat te houden, net als met een betaalpas. Je hoeft de app daarvoor niet te openen en je hebt ook geen internetverbinding nodig. Bij bedragen onder de limiet voor contactloos betalen (op dit moment €50) kun je betalen zonder je telefoon te ontgrendelen.

Hoe kan ik betalen met mobiel?

Dit werkt als volgt:

  1. open de mobiel betalen app/wallet op uw telefoon.
  2. toets uw mPIN in op uw mobiele telefoon (na het intoetsen van de mPIN heeft u 30 seconden de tijd om te betalen)
  3. controleer het bedrag en houd uw mobiele telefoon kort tegen het scherm of de zijkant van de betaalautomaat.

Hoe betaal je met Rabowallet?

Met de gratis Rabo Wallet App betaal jij eenvoudig én veilig in de winkel met je Android telefoon. Je hebt geen betaalpas meer nodig….Voor de volgende diensten heb je wel een internetverbinding nodig:

  1. instellen van je mobiele betaalpas.
  2. instellen van je mPIN.
  3. opvragen van je saldo.
  4. betalen met QR cod.
  5. parkeren.
  6. tanken.

Hoe betaal je met telefoon ABN?

Zo betaalt u met uw mobiele Android-telefoon Wilt u met uw mobiele Android-telefoon een bedrag betalen tot € 50? Druk kort op de aan/uit-knop van uw telefoon, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald!

Kan ik betalen met Rabo Wallet?

Rabo Wallet – betalen met je mobiel. Met de gratis Rabo Wallet App betaal jij eenvoudig én veilig in de winkel met je Android telefoon. Je hebt geen betaalpas meer nodig.

Kan niet betalen met Rabo Wallet?

Dat ligt aan de scan-techniek die de winkel gebruikt. Helaas kunnen wij dit niet verhelpen. Vaak neemt de winkelier in dat geval de getallen bij de streepjescode over. Ook zonder internetverbinding kan je gebruik maken van je klantenkaarten.

Hoe kun je met je telefoon betalen ABN Amro?

Met de Wallet app van ABN Amro kun je jouw betaalkaarten koppelen aan je telefoon. Je betaalt door je toestel tegen de betaalautomaat te houden. Het voordeel ten opzichte van de Rabo Wallet is dat de ABN Amro Wallet gebruikt kan worden bij alle telecomproviders.

Heeft ABN AMRO Mobiel betalen?

ABN AMRO is blij dat er nu ook een mobiele betaaloplossing is voor Android-gebruikers. Betalen op z’n snelst met je mobiele telefoon en Google Pay, is vanaf nu mogelijk. Nu Google Pay als dienst beschikbaar is binnen de ABN AMRO-app kun je zonder extra kosten contactloos betalen met je telefoon.

Hoe kan ik betalen met mijn telefoon ABN?

Druk kort op de aan/uit-knop van uw telefoon, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald! Zo snel gaat het. Wilt u met uw mobiele Android-telefoon een bedrag betalen vanaf € 50? Ontgrendel uw telefoon zoals u gewend bent, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald!

Hoe kan ik betalen met mijn telefoon ING?

Makkelijk te activeren Je activeert Mobiel Betalen makkelijk vanuit de ING app. Binnen 2 minuten heb jij een digitale Betaalpas op jouw Android™ telefoon staan en kan je ‘m gaan uitproberen. Open je ING-app en klik rechtsboven op je profiel instellingen. Stel ‘m in als voorkeur betaalmethode en je bent klaar!