Useful tips

Hoe lang duurt een reparatie bij MediaMarkt?

Hoe lang duurt een reparatie bij MediaMarkt?

De reparatie zal maximaal 15 werkdagen in beslag nemen als het product zich binnen de garantietermijn bevindt. Dit is exclusief het vervoer tussen de reparateur en de winkel. Als het langer duurt, doordat we bijvoorbeeld een onderdeel moeten bestellen, wordt je hierover geïnformeerd.

Doet MediaMarkt reparaties?

MediaMarkt doet geen product reparaties. Het is het merk, via zijn erkende reparateur, die verantwoordelijk is om reparaties te uitvoeren. Als je informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze klantendienst.

Hoeveel kost het om een scherm te herstellen?

Samsung reparatie prijzen

Scherm Oorspeaker
iPhone 6s 169,- 179,-
iPhone 6s Plus 169,- 179,-
iPhone 6 149,- 79,-
iPhone 6 Plus 169,- 79,-

Hoe lang duurt scherm reparatie MediaMarkt?

Hoe lang duurt de schermreparatie? Afhankelijk hoe snel de betaling plaatsvindt, repareren we jouw scherm binnen 48 uur na de betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt je scherm gerepareerd en sturen jouw smartphone op naar het opgegeven adres.

Hoelang duurt scherm reparatie?

Op de reparatie van smartphones kan je meestal wachten. Deze reparaties worden vaak dezelfde dag nog gerepareerd. Let op, deze reparatietijden kunnen we natuurlijk alleen halen als de onderdelen op voorraad zijn in Nederland. In 95% van de gevallen repareren we je apparaat binnen 24 uur.

Hoe lang duurt scherm reparatie Samsung?

Over het algemeen duurt de reparatie van een Samsung telefoon 60 minuten. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan of het probleem duidelijk is, of dat het nog onderzocht moet worden.

Wat valt er onder garantie MediaMarkt?

Deze biedt 3 jaar bescherming tegen schade, defecten en accidenten. Indien je al in het bezit bent van een product, kan je dit tot twee jaar na aankoop ook beschermen dankzij Post Purchase. Zelfs artikels die niet aangekocht zijn bij MediaMarkt. Valt de herstelling nog onder mijn garantie?

Wat kost het vervangen van een tablet scherm?

Je kunt je tablet laten repareren door de fabrikant of een reparatiebedrijf, maar daar hangt een fors prijskaartje aan: Het scherm vervangen kost al gauw €100-€200. Aansluitingen, microfoon, speaker en camera, aan/uit en vergrendel knop (indien mogelijk) ongeveer €70-€130.

Hoeveel kost nieuw scherm gsm?

Met prijzen vanaf zo’n € 100 blijkt een herstelling toch de moeite voor duurdere telefoons. Een kapot scherm is het meest voorkomende defect bij smartphones, maar wordt niet gedekt door de garantie.

Hoeveel kost het om een Samsung scherm te vervangen?

Kosten van een Samsung reparatie

Reparatie Prijs
Samsung scherm reparatie vanaf €49,95
Samsung accu reparatie vanaf €12,50
Samsung luidspreker reparatie vanaf €35,-
Samsung software herstellen vanaf €35,-

Hoe lang duurt een reparatie?

Er staat niet in de wet hoelang een reparatie precies mag duren. Dit moet een redelijke tijd zijn. Wat een redelijke tijd is, verschilt per product. Bij ingewikkelde technische producten zal het repareren langer duren dan bij een simpel product.

Hoelang duurt een Schermreparatie?