Common questions

Milloin Helsingin uimahallit avataan?

Milloin Helsingin uimahallit avataan?

Kirjastot, museot, kulttuurikeskukset, uimahallit ja Uimastadion avataan rajoitetusti 1.6

Onko Helsingin uimahallit suljettu?

Suljettavia palvelutiloja ovat kaikki liikuntatilat mukaan lukien uimahallit, kuntosalit, palloiluhallit ja jäähallit. Kiinni ovat menossa myös kirjastot, työväenopistot, kulttuuritalot ja nuorisotilat. Lisäksi koulujen iltakäyttö halutaan keskeyttää.

Montako uimahallia Helsingissä on?

Kaupungin hallinnassa on neljä uimahallia, Itäkeskus, Jakomäki, Pirkkola ja Yrjönkatu. Kesäisin liikuntapalveluiden uimahallit ovat kiinni, poikkeusaukioloajat löytyvät jokaisen uimahallin omalta sivulta.

Milloin uimahallit aukeavat?

Muun muassa sisäliikuntapaikat ja uimahallit voidaan avata 1.6. alkaen ”hallitusti ja asteittain”. Kokoontumisrajoitusta lievennetään 10 henkilöstä 50 henkilöön niin ikään 1.6. alkaen, mutta isojen, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen pysyy kiellettyjen listalla ainakin heinäkuun loppuun asti.

Milloin Kumpulan maauimala aukeaa 2021?

Tapahtumasta: Kesäpäivien kestosuosikki, Kumpulan maauimala, avaa ovensa kesään pandemian hellittäessä 7. kesäkuuta 2021. Helsingin maauimaloiden kävijämäärää on rajoitettu enintään puoleen maksimikapasiteetista alkukesästä.

Milloin uimahallit aukeavat 2021?

Uimahallit sekä Leppävaaran maauimala avataan avoimeen käyttöön 1.6

Milloin uimahallit aukeaa 2021?

Voiko uimahalliin mennä Korona?

Nykytiedon mukaan virustartunnan saaminen allasvedestä on epätodennäköistä. Koronavirus ei kestä klooria ja kaikkien suomalaisten uimahallien on käytettävä allasveden puhdistukseen klooripohjaista kemikaalia, näin lainsäädäntömme vaatii. Allasveden laatu uimahalleissa on kunnossa.

Mikä on Suomen suurin uimahalli?

Impivaaran uimahalli (turkulaisittain Imppari) on Turussa Kaerlan kaupunginosassa sijaitseva 1. kesäkuuta 1975 avattu uimahalli, jonka omistaa Turun kaupunki. Valmistuessaan Impivaaran uimahalli oli suurin lajiaan Pohjoismaissa, ja se on edelleen Suomen suurin uimahalli allaspinta-alaltaan.

Onko Kumpula auki?

Sisäänpääsyajat ma – la 6.30 – 20.00 su 9.00 – 20.00 Kassa suljetaan klo 20, uintiaika päättyy klo 20.30 ja peseytymisaika klo 20.45.

Saako Uimastadionilla käyttää Uimashortseja?

Uima-asu ja uimalakki. Altaaseen voi mennä vain uima-asussa (ei uima- tai muissa shortseissa). Uima-asu voi olla hihallinen tai lahkeellinen.

Milloin mäkelänrinne aukeaa?

Kuntosali ja uimahalli auki ma–pe klo 7.00–20.00 ja la–su klo 7.00–17.00. MÄKELÄNRINNE: Ryhmäliikuntatunnit ovat alkaneet. Uimahalli auki ma–pe 6.15–22.00 ja la–su 8.00–21.00. Kuntosali auki ma–pe 6.15–8.00 ja 16.15–22.00 sekä la–su 8.00–21.00.

Mikä on Helsingin uimahallien aukioloajat?

Helsingin uimahallien aukioloajat Nimi Osoite Postinro Kaupunginosa Itäkeskuksen uimahalli Olavinlinnantie 6 00900 Puotinharju Kontulan Uimahalli Ostostie 4 00940 Kontula Mäkelänrinteen Uintikeskus Mäkelänkatu 49 00550 Vallila Malmin Uimahalli Pekanraitti 14 00700 Ala-Malmi

Mitkä ovat Helsingin uimahallit?

Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Helsingin uimahallit, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä uimahalleja alla näkyvältä kartalta tai listalta. Klikkaa uimahallia tarkastaaksesi sen aukioloajat ja yhteystiedot.

Onko Helsingissä yhtiöpohjaista uimahallia?

Lisäksi Helsingissä on yhdeksän yhtiöpohjaista uimahallia, joiden toimintaa kaupunki avustaa. Haagan uimahalli. Avaa uuden ikkunan. Kallion uimahalli. Avaa uuden ikkunan. Kontulan uimahalli. Avaa uuden ikkunan. Lauttasaaren uimahalli.

Mitkä ovat kaupungin uimahallit?

Kaupungin uimahallit 1 Itäkeskuksen uimahalli 2 Jakomäen uimahalli 3 Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli 4 Yrjönkadun uimahalli More