Common questions

Welke zender komt Tegenlicht?

Welke zender komt Tegenlicht?

Tegenlicht (televisieprogramma)

Tegenlicht
Genre Documentaireprogramma
Netwerk of omroep VPRO
Zender NPO 2
Website

Wat vinden time rebels belangrijk?

De tirannie van de tijd, van het nu, vertroebelt het zicht op waar het werkelijk over gaat: de grote problemen van de toekomst. Volgens Roman Krznaric hebben we vergezichten nodig om de klimaatcrisis te lijf te kunnen.

Waarom vogels belangrijker zijn dan geld?

Hoe vogels ons gelukkiger maken We kunnen ook meer weelde naar de steden halen. Dat is niet alleen bevorderlijk voor de natuur, maar ook voor de gemoedstoestand van mensen. Vogels zijn een goede indicator van biodiversiteit in het algemeen, omdat ze zijn op plekken waar doorgaans ook veel vegetatie en water is.

Welke zender is VPRO?

VPRO
Televisiezender(s) NPO 1, 2, 3
Radiozender(s) NPO Radio 1, 3FM, 4
Status Zelfstandige omroep
Officiële website

Wat is tegen licht?

Tegenlicht kan verwijzen naar: licht uit de richting waarin men kijkt; zie Lichtval (kunst) Tegenlicht (televisieprogramma), een Nederlands tv-programma.

Wat zouden we missen als er geen vogels waren?

We zouden zo’n beetje kniediep door de insecten en andere kleine beestjes waden als er geen vogels waren. Vogels eten namelijk 400-500 miljoen ton insecten per jaar! Denk aan de landbouwschade als dat allemaal bleef rondvliegen en -kruipen. Ook de insecten en de insecteneters zijn met elkaar in evenwicht.

Welke zender is KRO NCRV?

KRO-NCRV
Televisiezender(s) NPO 1, 2, 3
Radiozender(s) NPO Radio 1, 2, 3FM, 4, 5
Eerste uitzending 1 januari 2014
Officiële website

Wie is de zomergast vanavond?

Vanavond was Roxane van Iperen te gast in Zomergasten. De schrijver maakte enorm veel indruk op bekend en onbekend Nederland. Wat heet: het was volgens de kijkers zelfs een van de meest boeiende Zomergasten ooit!

Wat is Tegenlicht kunst?

Tegenlicht, ook wel contre-jour, is een techniek waarin de lichtbron recht tegenover de kijker staat, waardoor het onderwerp als silhouet wordt uitgelicht.