Popular

Wat kost een Total tankkaart?

Wat kost een Total tankkaart?

De tankpas van Total kost € 12,- per jaar. Dat is relatief goedkoop voor een tankpas, al is het dienstenpakket beperkt. De service-fee op parkeerbeurten bedraagt 3% op de parkeerkosten en dat is hoog vergeleken met andere aanbieders.

Welke tankstations met Total tankkaart?

Binnen Nederland wordt de Total Card op ruim 1.300 tankstations geaccepteerd, naast het eigen Total netwerk kunt u terecht op een groot aantal BP, Esso (EG) en Argos tankstations. Klik hier voor een actueel overzicht van de Total tanklocaties in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Waar is Total tankpas geldig?

De tankpas van BP/Aral zal bij tanklocaties van Total in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Polen geaccepteerd worden. De Total Card kan voortaan ook bij tankstations van BP in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen gebruikt worden om af te rekenen.

Hoe werkt een Total tankkaart?

Alle tankbeurten worden geregistreerd, wat een aantal voordelen biedt t.o.v. tanken zonder tankkaart. Je kan de tankkaart gebruiken in een betaalterminal aan de kassa of aan de pomp zelf. De tankkaart wordt ook wel de benzinekaart of dieselkaart genoemd, naargelang welke brandstof benodigd is.

Wat kost een DKV tankkaart?

U heeft geen kosten aan een DKV tankkaart. Er worden u inderdaad geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage gevraagd. U krijgt alle gemaakte tankkosten met deze kaart in één transparant overzicht opgelijst. De pas is door de PIN-code trouwens erg veilig.

Waarom tankkaart?

Waarom een tankkaart gebruiken Ze zijn veiliger dan cash, voor zowel de bedrijven als voor de individuele chauffeurs, en efficiënter dan creditcards. Ze bieden uw bedrijf ook waardevolle besparingen door middel van gedetailleerde rapporten over brandstofkosten en -verbruik.

Waar kun je tanken met een BP pas?

Heb je een bp-pas? Je kunt nu bij alle TotalEnergies-stations tanken! | Producten en services | Home.

Hoeveel tankstations heeft BP?

2.128 locaties in Nederland en België

Hoeveel zijn mijn Total punten waard?

Je ontvangt 1 TotalEnergies Club Punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je TOTAL EXCELLIUM tankt, dan ontvang je per liter 2 TotalEnergies Club punten. Op alle overige aankopen (uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen) ontvang je 1 TotalEnergies Club punt per € 1,00.

Wat zijn de voordelen van een tankkaart?

10 voordelen van de tankkaart

  • Fiscaal voordeel. Het gebruik van een tankkaart biedt een fiscaal voordeel voor werknemers en werkgevers.
  • Overzicht & beheer tankbeurten.
  • Cadeaukaart.
  • Geen weigering.
  • Pompkorting.
  • Vereenvoudigde administratie.
  • Gratis tankkaart.
  • Veilige transacties.

Wat kost een hospitalisatieverzekering bij DKV?

Simulatie voorbeeld DKV hospitalisatieverzekering

Leeftijd persoon DKV Hospi Flexi DKV Hospi Select
20 jarige 253€/jaar* 270€/jaar*
40 jarige 444€/jaar* 349€/jaar*

Wat is een DKV Card?

De DKV CARD is de entreekaart voor het grootste en dichtste distributienetwerk van de transportbranche. Bij meer dan 100.000 acceptatiepunten in meer dan 42 landen kunnen DKV klanten met de tank- en servicepas alle voertuiggerelateerde diensten in Europa betalen en van vele voordelen profiteren.

https://www.youtube.com/watch?v=Ki5Rkb4HwwE